erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Volt aki ünnepelt, mások kifütyülték és olyanok is voltak akik fütyültek rá

A március 15-ei múzeumkerti ünnepségen húszezer békés ünneplő mellett ötvenöt-hatvan rendzavaró jelent meg – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerda délután az MTI-vel.

„A rendőrség és a szervezők összehangolt munkájának eredményeként a nemzeti ünnep méltóságát sikerült megőrizni” – írták. Húszezren méltóságteljesen ünnepeltek, ötvenen fütyültek, a magyarok fővárosában.

 

Vajon miért?
Csak ennyi embert érdekelt az emlékezés, azokra akik a magyar szabadságért életüket áldozták? 
Miért kell elpolitizálni minden ünnepet? 
Miért kell az ünnepet kampánnyá átalakítani? 
Miért nem húznak el a politikusok ezen a napon messze, és hagyják a népet méltósággal ünnepelni és nem hergelni? 
 Esetleg akkor a csőcselék nem jelenik meg és nem kell  ilyen jelentést írni: "A Budapesti Rendőr-főkapitányság  azt közölte, hogy a rendőrség hat esetben intézkedett szerdán Budapest belvárosában, a március 15-ei állami rendezvény helyszínén, illetve annak közelében: öt esetben hét emberrel szemben garázdaság elkövetésének gyanúja, egy esetben pedig egy emberrel szemben szabálysértés miatt." Esetleg fütyülések sem lesznek.

Sz-h

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog