Loading


A negyven év alatti férfiak 70 százalékának nincs gyermeke – derül ki a 2016-os mikrocenzus adataiból. A statisztikai adat megdöbbentő, de csak elsőre, hiszen a 25-30 év közötti nők 71 százaléka is gyermektelen még." Olvassuk a 2018 májusi második heti válaszában! Kell a ház, a ragyogó életfeltétel, autó, minden! Kell, pedig mindenki tudja, hogy minden csiga növeszt magának csigaházat, de a csigaházban nem fog soha csiga nőni!

Bővebben: Böjte Csaba: Levél a férfiaknak!Az EU brüsszeli politikusainak jelentős része erkölcsi és szakmai zűrzavarban bolyong. Ahogy elnézi őket az ember, sejthető, hogy egy részüknek nincs is erről tudomása. Talán fölkészületlenségük a fő oka annak, hogy megfeledkeznek arról, hogy az EU, vagyis a 28 tagország közös akaratát kötelesek képviselni: a tagállamokét és a népekét. Ezért vizsgálják tüzetesen a jelentkező országok alkalmasságát. Ennek alapszempontja, hogy a jövendő tag jogrendje egyezzék az unióéval, vagy ha nem, záros határidőn belül módosítsa azt, és igazítsa az EU-éhoz.

Bővebben: Jogállam és hazugságvár, avagy egy amerikai milliárdos istent játszikA Financial Times című brit üzleti napilap arról írt kedden, hogy az új Országgyűlés hamarosan szavazhat a jogvédő csoportok által bírált Stop Soros tervezetről, amelynek elfogadása miatt kötelezettségszegési eljárást indíthat az Európai Bizottság.

Bővebben: Külföldi sajtó Magyarországról - Brit, orosz lapokAz előző két évben 140 esetben gyaláztak meg templomokat és számtalan esetben ért keresztény temetőket vandál támadás Európa-szerte, de rendszeresek a keresztények elleni muszlim támadások, akár gyilkosságok is és a hatóságok részéről megnyilvánuló, agresszíven szekularista fellépések is a OIDACEurope 2018-as, európai keresztényellenességről szóló jelentése szerint.

Bővebben: Keresztényellenesség Európában: templomgyalázások, muszlimok által zaklatott keresztények