Loading

 

Elnézést a kellemetlenségért, a webhely karbantartás miatt

nem frissül.Kérjük térjen vissza később.


 

Ferencz Attila, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki elnöke és Kiss Erika március 29-én tartott sajtótájékoztatón elmondták az anyaországi szavazatokkal kapcsolatos tudnivalókat.

Az EMNT munkatársai hosszabbított programmal dolgoznak és mindenkinek segítenek a szavazólaphoz tartozó azonosító nyilatkozat kitöltésében. Az iroda munkatársai vállalják, hogy a szavazólapot is tartalmazó boríték biztonságos körülmények között, még időben eljuttassák a magyarországi főkonzulátusra. Azok akik még nem kapták meg a szavazathoz szükséges lapokat, még a jövő héten megérkezhet és ezt legkésőbb április 7-én 4 óráig vigyék el az EMNT irodába. Arra kérünk mindenkit, hogy szavazatukat ne bízzák a Román Postára, hiszen megtörténhet, hogy úgy a voksok nem érnek vissza időben Budapestre – mondta Ferenc Attila
Végezetül hozzátette azok akiknek magyarországi lakcímük van és a konzulátuson szeretnének szavazni a regisztrációt még március 31-én elvégezhetik interneten.
Kis Erika szerint a hosszabbított program arra is jó alkalom volt, hogy nagyon sok emberrel találkozzanak, akikkel ügyes bajos dolgaikról is elbeszélgettek, valamint sikerült sok olyan kérdést tisztázni a szervezet kapcsán, amire máskülönben nem lett volna alkalom.

Szék-helyek