Több mint 1100 katonát vezényel Lengyelországba a NATO április elején, „válaszul az orosz agresszióra”. A zászlóalj parancsnoka szerint készek halálos eszközökhöz is nyúlni.

Bővebben: Ez már nem gyakorlat: ezer katonát vezényel a NATO LengyelországbaEPOCH TIMES

Amerikai katolikusok egy csoportja már Donald Trump hivatalba lépésekor nyílt levelet írt az amerikai elnöknek, amelyben azt kérték, hogy vizsgálja meg Benedek pápa 2013-ban történő lemondását.

Bővebben: Benedek pápa lemondása: Clinton, Obama és Soros benne volt?Nézzetek Magyarországra!

Ezek olyan fejlemények, amik ellen védekeznünk kell. Én akarok Németország következő kancellárja lenni.

„Nem kell az USA-ba utaznunk, hogy azt a kísérletet lássuk, mely során nyugati államokban a szabadság kerekét vissza akarják fordítani. Nézzetek Törökországra, nézzetek Magyarországra, nézzetek Lengyelországra:

Bővebben: Én akarok Németország következő kancellárja lenni.A Németországba érkező menekültek többsége nem tud vagy nem akar megtanulni németül, ezért a német hatóságok kezdenek arab nyelven beszélni, emellett az iskolákban elkezdenék bevezetni a kötelező arab nyelvoktatást.

Bővebben: Egyre sikeresebben integrálódnak a németekAz Angela Merkel által menedzselt, majd 2016 márciusában életbe lépett EU-Törökország paktumot az európai elit és a mainstream média is „áttörésként” fogadta a migrációs krízis megoldásában. A megállapodás értelmében Erdoganék 3 milliárd euró fejében vállalták, hogy gátat szabnak a migránsáradatnak.

Bővebben: Orbánnak megint igaza voltDEUTSCHE WIRTSCHAFTSNACHRICHTEN

Ezzel a címmel elemzi a tegnapi hollandiai választásokat a független német portál, amely összefoglalójában leszögezi: „Hollandiában a legerősebb párt csak 20 százalékot kapott. Ezzel a kormányalakítás nem program, hanem  hatalom kérdése. Az Európai Unió jelenlegi válságában ez Európában további destabilizálódáshoz vezethet.”

Bővebben: Tanácstalanság Hollandiában: nincs kormányzóképes nyertesMegelégelte az élelmiszerek hamisítását az Euró­pai Parlament, így a Strasbourgban megtartott plenáris ülésen a közösségi élelmiszer-ellenőrzési rendszer átfogó szigorítását lehetővé tevő javaslatokról határoztak az uniós képviselők.

Bővebben: Az élelmiszer hamisítás a második legnagyobb üzlet a kábítószer-kereskedelem utánAz Európai Unió Bírósága (ECJ) úgy döntött, hogy a munkáltatók megtilthatják az alkalmazottaknak a vallási szimbólumok viselését.

Bővebben: Tilthatják az ateisták a vallási szimbólumok viselésétA török védelmi miniszter ma nyíltan kijelentette; Ankara azt tervezi, hogy Sz-400-as rakétakomplexumokat vásárol Oroszországtól, de ezeket már nem fogják integrálni a NATO rakétavédelmi rendszerébe.

Bővebben: Törökország a NATO-tól független rakétavédelmi rendszert építSPUTNIK INTERNATIONAL

Ezzel a címmel foglalja össze a lap azt a cikket, amely a Financial Timesban jelent meg Horst Seehofer bajor miniszterelnök holnapi moszkvai útjáról, ahol Putyin elnökkel találkozik, vagyis pontosan azon a napon, amikor Merkel Trump elnökkel.

Bővebben: Seehofer holnapi moszkvai útja hadüzenet Merkelnek?

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog