erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Jótékonykodók adománya (Okostábla és játszótér átadás a Turócziban)

Tegnap a Turóczi Mózes Általános Iskolában a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak képviselőinek jelenlétében került sor az oktatási intézménynek adományozott két interaktív tábla, valamint a Háromszéki Közösségi Alapítvány által kialakított játszótér átadási ünnepségére.

 

A 21. századdal lépést tartani nehéz, főleg mecénások nélkül, így a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak pótolják azt az űrt, amit a romániai oktatási rendszer képtelen, hiszen a két vállalkozás pár év során arra törekedett, hogy a kézdiszéki iskolákat is felsorakoztassa a 21. század követelményeihez. Így a Turóczi Mózes-iskola is két interaktív táblát kapott a készruhagyáraktól, ezzel most már öt modern oktatási eszköz szolgálja a diákokat és az oktatókat.

Tegnap Deák Albert Tóth Melitta angol szakos tanárnő osztályában nézhettük meg, mennyire vált be a tábla, s szubjektív meglátásunk szerint a diákok hatékonyabban sajátíthatják el a nyelvet. Szintén a tegnap avatták fel hivatalosan a Háromszéki Közösségi Alapítvány által az iskola udvarán létesített új játszóteret is. A két eseményről a soron következő Cseperedő mellékletünkben olvashatnak bővebben.

Bartos Loránt

 

hirmondo.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog