erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely: Elbírálták a kulturális- és sportpályázatokat

Kézdivásárhely Városi Tanácsának Sport- és Kulturális Bizottsága szeptember 14-én, csütörtökön határozott a sportpályázatokról. A 2017-es év második felében 83.150 lejt osztottak el.

 

A pályázatok kiértékelésénél a bizottsági tagok azt tartották szem előtt, hogy milyen sporttevékenységekre kérik. A nagyobb támogatást azon csapatok kapták, akik valamilyen országos bajnokságon vesznek részt, vagy már hoztak eredményeket a városnak.

A legnagyobb értékű támogatást a KSE kosárlabda szakosztályának ítélték oda, pontosan 30.000 lejt. Sorban a második legnagyobb összeget, 14.150 lejt, a KSE A-divíziós kézilabda szakosztálya érdemelte ki. A KSE teremfoci szakosztályát illette a harmadik legnagyobb összeg, azaz 10.000 lej. A Bíbor egyesületet 6.000 lejjel támogatták, 5.000 lejjel számolhatott a KSE asztalitenisz szakosztálya, míg a KSE hokiszakosztálya és a Bikák hokicsapat 4.000 lej kapott. A KSE Teke Sportklub és a KSE futball gyermekszakosztály 2.000 lejjel számolhat, a Budo Sportklub, a KSE bicikli-, judo-, lány kézilabda-, rádióamatőr- illetve korcsolya szakosztálya 1.000 lejben részesült.

Közlemény

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog