erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Nemzetközi szobrász tábor Bálványoson Videó (+galéria)

Interjú Szarvadi-Téglás Loránddal, a Bálványosi Grand Hotel ügyvezető igazgatójával.

Szarvadi-Téglás Loránd  kérdésünkre elmondta: a Bálványos Resort utóbbi 2 évben lezajlott intenzív fejlesztése során, más művészeti és kulturális projektek mellett született meg egy magán forrásokból finanszírozott de a nagyközönség részére nyitott monumentális szoborpark ötlete. Kiegészíti és folytatja az idén nyolcadik kiadásához érkezett, június 9–17. között sorra kerülő nyári művésztábor hagyományát. Az első alkalommal szerveztek  olaszországi székhelyű Monumentális Szobrászati Események Nemzetközi Egyesülete társszervezésében született meg a tábor, amelyen tizenegy ország tizenhárom szobrásza vett részt a következő országokból: Románia, Spanyolország (Kanári-szigetek), Japán, Oroszország, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Ausztria, Bulgária Németország és Belgium.

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog