erdelyikonyv.eu

 

 

 

 

 

Kézdivásárhely, Erzsébet terem: Borbély Imre könyvének bemutatója

2017. november 9-én 17 órától, csütörtökön az Erzsébet Teremben (Kézdivásárhely, 44-es Udvartér, 1-es szám) a kézdiszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és Erdélyi Magyar Néppárt szervezésében kerül sor az idén elhunyt volt parlamenti képviselő, Borbély Imre „Harc a nemzet érdekében” című posztumusz megjelent könyvének bemutatására.

 

A kötet hátoldalára az érdeklődés felkeltésének nem titkolt szándékával a kiadó többek között a következő kérdéseket illesztette: „Miért örült Göncz Árpád köztársasági elnök a trianoni diktátumnak? Mit gondolt Markó Béla, az RMDSZ elnöke Verestóy Attiláról, aki a legbefolyásosabb erdélyi magyar milliárdos? Miként próbálta a román hatalom megvenni és lekötelezni az erdélyi magyar politikusokat? Hogyan vált az RMDSZ a román politikai vezetés kollaboránsává? Mikor, kik és milyen célból vezették tévútra az erdélyi magyar politikát?” A válaszok a kötetben olvashatóak.

A kötetet a szerző fia, a szöveg gondozója és egyben a kötet szerkesztője, Borbély Zsolt Attila közíró, politológus, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács országos alelnöke mutatja be.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog