Umberto Eco keményen támadja a közösségi hálózatokat: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

A különleges hangzású vers- és népdalfeldolgozásairól ismert Misztrál együttes értő kézzel nyúl a magyar népzenei hagyományhoz, amelyet gyakran ötvöz világzenei irányzatokkal.

Az együttes nemrégiben, február 13-án és 14-én ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját. E jeles alkalomból különleges, tőlük ez idáig még nem hallott és nem látott műsorral, illetve felállással készültek – a vendég előadónak meghívott, hetventagú Csíkszerda kórus közreműködésével.
A Magyar Örökség díjas formáció tagjaival készített portréfilmet mutatja be a Duna Televízió Tanúságtevők című sorozata soron következő epizódjában.
Az együttes tagjai próbatermük mélyén mondják el, hogy mit jelent számukra a zene és a szakralitás kapcsolata, és a legfontosabb inspirációs forrás, a Jóisten jelenléte és állandó közelsége mindennapjaikban.
Adásidő: 2018. március 11. (vasárnap), Duna Televízió: Tanúságtevők 11:19